Arthur Verheijen – Noordkaap Challenge

Misschien wel spannender dan een met de camper op vakanite is de Noordkaap Challenge. Arthur Verheijen gaat jou de little kick inside geven! Iedereen heeft op zijn tijd een serieuze uitdaging nodig, wij weten dat als geen ander. Ben je al toe aan je derde afstandsbediening, heb je al 3.248 keer het vuilnis buiten gezet of is jouw werk net zo uitdagend als een loden deur? Dan is het tijd voor een Challenge.

UPDATE: lees nu het Mongol Challenge verslag van Arthur Verheijen op Boer helpt Boer, een evenement waarbij Nederlandse boeren op de trekker naar Gambia rijden om de boerengemeenschap aldaar te helpen.

Wie zijn wij? Een club enthousiastelingen die samen met initiatiefnemer Arthur Verheijen zijn gestart met de eerste Amsterdam Dakar Challenge – een barreltocht van bijna 7.000 kilometer met als einddoel een veiling van de auto’s ten bate van lokale goede doelen. Kortom, naast het extreme avontuur wordt het goede doel flink geholpen. Tot nu toe is dankzij de teams een opbrengst van ruim €3.000.000,- voor verschillende goede doelen gerealiseerd! Dit jaar gaan we er weer alles aan doen om via de stichting Challenge For Charity Foundation nog meer geld op te halen voor het goede doel. Bedrijven die ons evenement en het goede doel een warm hart toedragen vertellen we graag meer over de mogelijkheden.

Eind 2014 start alweer de vierde editie van de Noordkaap Challenge. Deze koude challenge zal in december de Artic Circle kruisen voor de stille ramp van 3FM Serious Request. Naast de Noordkaap Challenge is er ook de Amsterdam Dakar Challenge en de Mongol Challenge. De helft van de fun zit ’m in de voorbereiding maar ook jouw barrel – waar je onderweg langzaam van gaat houden – sturen over onmogelijke pistes is het voelen van de rush in alle aderen. Break the rules en schrijf je nu in!

Klaar voor de uitdaging!!

Naast het organiseren van de volledig ‘unsupported’ Amsterdam Dakar barrelrace, de Red Sea Challenge, de Mongol Challenge, de betoverende Bombay Challenge, de grensverleggende Peking Challenge en de extreem koude Noordkaap Challenge, zal de Challenge Club binnenkort weer van zich laten horen en jou verrassen met nieuwe Challenges. Keywords: originaliteit, low budget, madness, avontuur en natuurlijk het goede doel.