Goedkope buscamper huren

Een camper huren met rijbewijs B? Dat kan! Huur een goedkope buscamper die ook nog eens zeer zuinig in verbruik is. Een buscamper heeft een gemiddeld brandstof gebruik van 1 op 14 en kan al gehuurd worden vanaf 49 euro per dag.

Waar zijn buscampers te huur?

Buscampers kunt u huren bij Coolcampers, Camperlink en via marktplaats. Kleine camper huren kan al vanaf 3 dagen en voor slechts 49 euro per dag. De kleine campers zijn compact en rijden lekker zuinig. Een grotere camper kost rond de 600 euro per week.

Ik wil mijn huisdier meenemen in de camper, mag dat?

Huisdieren zijn in sommige campers toegestaan. Zo kunt u bijvoorbeeld uw hond in de camper vervoeren en heerlijk genieten van uw vakantie in het bijzijn van uw huisdier. Neem contact met ons op zodat wij u campers kunnen aanbieden waarin huisdieren zijn toegestaan.

Ben ik verzekerd en is er pechhulp voor als er wat met de camper gebeurd?

De campers zijn All-Risk verzekerd en door heel Europa gedekt voor pechhulp. Ook krijgt u vervangend vervoer als uw camper onderweg komt stil te staan en moet worden afgevoerd voor reparatie. U gaat dus met een veilig gevoel en vol vertrouwen uw vakantie tegemoet, zoals het hoort! camper accessoires online | Vliegtickets vergelijken en besparen | Hotel boeken Amsterdam | Trekhaak camper | Tenten | Kampeerwinkel | Kampeerwinkel |

campers te huur

Camper huren of verhuren

Een luxe camper huren? camper huren voor de hele familie? Dan bent u bij Camperlink aan het juiste adres. Camperlink is bemiddelaar tussen Camper eigenaren en huurders. Via Camperlink kunt u diverse soorten campers huren met verschillende formaten en eigenschappen.

Camper verhuren via Camperlink?

Stel uw camper beschikbaar voor verhuur via Camperlink. Wij zorgen ervoor dat uw camper een grote doelgroep bereikt. Zo maakt u kans om uw camper in de tijden dat u deze zelf niet gebruikt te verhuren. U kunt op deze wijze tot wel 8.000 euro per jaar verdienen met uw camper. Meer weten? Klik hier

Camper aanbod

Op Camperlink zijn er diverse campers te huur in verschillende soorten prijsklassen. U kunt een camper huren die geschikt is voor het gehele gezin met veel luxe of een eenvoudige camper huren die geschikt is voor 2 personen en eventueel en huisdier.

Neem contact op voor het huren van een camper met huisdier. Wij hebben campers beschikbaar maar niet in alle campers zijn huisdieren toegestaan. Vakantie Idioten – De beste vakantiedeals!

Kom naar een van onze open dagen om het aanbod aan campers te bekijken of neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u profiteren van en camper met korting? Reserveer dan 5 maanden van tevoren een camper en ontvang 10% korting.

grote camper huren